Kwaliteit

Als organisatie voor Algemeen Maatschappelijk Werk heeft De Vluchtheuvel sinds 2008 het HKZ-certificaat. Dit geeft aan dat de stichting voldoet aan alle kwaliteitseisen binnen deze branche. Het is van toepassing op het aanbod van christelijke, psychosociale hulp voor jongeren en volwassen, participatie in zorgadviesteams en het bieden van schoolmaatschappelijk werk.

Kwaliteit is ook af te meten aan hoe tevreden cliënten zijn over onze organisatie. Ook in 2013 was er veel waardering voor de hulpverleners en de geboden hulp. De christelijke identiteit werd door bijna iedereen in meerdere of mindere mate herkend. Het gemiddelde cijfer voor De Vluchtheuvel als geheel ligt op 7,64.

Dit zeggen cliënten over De Vluchtheuvel:

“Het waren fijne gesprekken, ik heb er veel van geleerd.”

“Ik heb jullie hulp gewaardeerd, vooral de plaats van het geloof in God in de hulpverlening.”

“De maatschappelijk werker is voor mij een middel geweest om de symptomen te begrijpen en een dieper onderliggend identiteitsprobleem grondig aan te pakken. “

“Er was een fijne band, open sfeer, ik heb duidelijke adviezen ontvangen. “

“Ik kan bepaalde zaken nu beter loslaten en heb geleerd meer voor mezelf op te komen.”